lördag 9 augusti 2008

Semester på Öland III

Lördagen spenderades i ett regnigt Kalmar, vi borde nog stannat hemma eftersom solen var på bästa humör när vi kom hem på eftermiddagen!

Hängmattor är alltid frestande...

Supermysiga...

Men inte helt riskfria...

Som tur var så var det inte så högt...

Det finns två lånecyklar i stugan. Den med krattan är Sofias tjänstecykel som används vid de dagliga  turerna till bageriet eller slaktaren. Hjulen är inte störande raka och man har sparat på luften i däcken men Fia verkar inte bry sig om det!

Det är inte så att vi låser in olydiga barn, det är bara Sofia som gosar med sina kaniner. Den blå-gula är mamma-kaninen medan frisbeen och den lilla bollen är kaninbarnen. Pappakaninen var för tillfället på rymmen...

Ostbågar, TV och soffmys innan läggdags. Ballongen kommer från en rätt regnig och eländig stadsfest i Kalmar.

Inte vegetariskt ikväll heller. Nu känner jag mig väldigt bloggig, det som började som ett sätt att visa segelflygbilderna för Henric har urartat i en bisarr drift att visa vad man ätit till middag... Köttet kommer från Rosas, tre minuters promenad härifrån och galet goda!

1 kommentar:

Cissi sa...

KORS I TAKET! Det här trodde jag inte skulle hända! Att du bara har skaffat dig en blogg!!! Och att den dessutom uppdateras med bilder på familjen!!!! Bra jobbat brorsan, då kan vi ju hålla koll på hur de växer och busar uppe i Tjockhult också!